8€ socis C.E.Oló

10€ no socis C.E.Oló

+4€ llicència

12€ socis C.E.Oló

15€ no socis C.E.Oló

+4€ llicència

15€ socis C.E.Oló

18€ no socis C.E.Oló

+4€ llicència

Les inscripcions es tancaran fins arribar al màxim de 325 participants entre les tres curses. No hi haurà llista d’espera. Les inscripcions on-line estaran actives fins divendres dia 1 a les 24:00. A partir d’aquesta data es podran realitzar inscripcions presencials amb un sobrecost de 5€ per a totes les curses el dissabte 2 durant la recollida de dorsals i diumenge 3, dia de la cursa, també durant la recollida de dorsals.

Preus, canvis i cancel·lacions:

Si no es disposa de llicència federativa FEEC en modalitat C o superior, llicència federativa FEDME o assegurança per a corredor ITRA caldrà sumar 4€ més en concepte de llicència temporal. Per a assegurats amb ITRA realitzeu la inscripció com a no assegurats i contacteu amb nosaltres per correu electrònic. La llicència de la FCOC i FCA/RFEA no entra.

Autorització a participants menors d’edat (menys de 17 anys)

Pels menors de 17 anys i per a les curses de 6km, 11km i 21km, cal que els pares, tutors o responsables omplin i signin l’autorització corresponent. L’autorització s’ha de presentar el dia de la cursa a la recollida dels dorsals. També pot ser enviada al correu centreexcursionistaolo@gmail.com. La podeu descarregar AQUÍ.

Responsabilitat i aptitud física del participant:

A l’hora de tramitar la inscripció s’accepta el següent DOCUMENT de responsabilitat i aptitud física. Aquest document no cal omplir-lo i lliurar-lo a l’entrega de dorsals, és informatiu.

Llicència temporal:

Aquesta llicència es contractarà al realitzar la inscripció i el seu preu és de 4€ pels participants que no disposin de les llicències anomenades anteriorment. En cas de tenir-la caldrà que aquesta sigui a través de la FEEC en la modalitat C o superior. Les llicències A i B no inclouen curses per muntanya. Seran vàlides les llicències FEDME i l’assegurança per a corredor ITRA. La llicència de la FCOC i FCA/RFEA no entra.

Segons la Llei de l’Esport 8/1999 tots els participants han de disposar d’una assegurança esportiva individual. Per aquells que no disposin de llicència de qualsevol de les federacions esportives catalanes l’organització ofereix la contractació d’una assegurança per aquesta jornada.

Caldrà mostrar la llicència federativa corresponent (físicament o mitjançant aplicació mòbil) a la recollida del dorsal.

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència adients.

Obsequi

Gorra tècnica per a tots els inscrits/es.