8€ socis C.E.Oló

12€ no socis C.E.Oló

+4€ llicència

12€ socis C.E.Oló

16€ no socis C.E.Oló

+4€ llicència

16€ socis C.E.Oló

20€ no socis C.E.Oló

+4€ llicència

Les inscripcions es tancaran fins arribar al màxim de 300 participants entre les tres curses.

Preus:

Els socis del Centre Excursionista d’Oló tenen un preu de 8€ (cursa 6km), 12€ (cursa 11km) i 16€ (cursa 21km). Els no socis hauran de sumar 4€. Si no es disposa de llicència federativa FEEC en modalitat C o superior, llicència federativa FEDME o assegurança per a corredor ITRA caldrà sumar 4€ més en concepte de llicència temporal. Per a assegurats amb ITRA contacteu abans al nostre correu electrònic i us explicarem com funciona. La llicència de la FCOC i FCA/RFEA no entra. A partir del 27 de febrer les inscripcions tindran un recàrrec de 5€. No es podran fer cancel·lacions d’inscripcions a partir del 27 de febrer.

Autorització a participants menors d’edat (menys de 17 anys)

Pels menors de 17 anys i per a les curses de 6km, 11km i 21km, cal que els pares, tutors o responsables omplin i signin l’autorització corresponent. L’autorització s’ha de presentar el dia de la cursa a la recollida dels dorsals. També pot ser enviada al correu centreexcursionistaolo@gmail.com. La podeu descarregar AQUÍ.

Responsabilitat i aptitud física del participant:

A l’hora de tramitar la inscripció s’accepta el següent DOCUMENT de responsabilitat i aptitud física. Aquest document no cal omplir-lo i lliurar-lo a l’entrega de dorsals, és informatiu.

Llicència temporal:

Aquesta llicència es contractarà al realitzar la inscripció i el seu preu és de 4€ pels participants que no disposin de les llicències anomenades anteriorment. En cas de tenir-la caldrà que aquesta sigui a través de la FEEC en la modalitat C o superior. Les llicències A i B no inclouen curses per muntanya. Seran vàlides les llicències FEDME i l’assegurança per a corredor ITRA. La llicència de la FCOC i FCA/RFEA no entra.

Segons la Llei de l’Esport 8/1999 tots els participants han de disposar d’una assegurança esportiva individual. Per aquells que no disposin de llicència de qualsevol de les federacions esportives catalanes l’organització ofereix la contractació d’una assegurança per aquesta jornada.

Caldrà mostrar la llicència federativa corresponent (físicament o mitjançant aplicació mòbil) a la recollida del dorsal.

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència adients.

Obsequi per a tots els participants: Samarreta de cotó per lluir la Saltamarrades a totes les ocasions! Al moment de realitzar la inscripció es podrà escollir la talla fins dues setmanes abans de la cursa. A partir d’aquest moment no es podrà garantir la talla desitjada.